Menu

Mc-träffar i SverigeEn av de stora tjusningarna med att äga en motorcykel är att man får möjlighet att delta i motorcykelträffar. Där har man tillfälle att prata med andra entusiaster och spana in varandras motorcyklar. Det brukar vara trevliga arrangemang, så om du inte gjort det tidigare rekommenderar vi att du kollar upp om det finns några på gång i närheten av där du bor. Vi har listat några motorcykelträffar i urval.

Järvsöträffen

Ett arrangemang som brukar hållas i mitten av juni och som pågår från torsdag till söndag. Här finns mat- och dryckestält som serverar hamburgare och öl. På lördagen anordnas en kortege. Andra aktiviteter är guidade mc-turer till olika sevärdheter.

Nationaldagskortege i Sölvesborg

Denna kortege, som går av stapeln den 6 juni, rullar genom Blekinges städer och stannar till på torgen. Där sjungs nationalsången av mc-kören, en tradition sedan 2011.

Bil- och Mc-träff i Huskvarna Folkets Park

Träffar varje onsdagskväll under sommarhalvåret. Varje träff har ett tema då man fokuserar på en viss typ av fordon. Pågår mellan klockan 18 och 21.

Luciakortege i Malmö

Luciatåg för motorcyklar. Det är en gammal tradition som utgår från Stortorget i Malmö. Varje deltagare i kortegen bjuds på glögg, lussekatter och pepparkakor. På den här träffen utses även det bäst utsmyckade ekipaget.

transport-movers