Menu

Sälj din bil, enkelt och tryggtSnabbare än vi tror är sommaren här, och med denna den efterlängtade motorcykelsäsongen. Kanske går du i tankarna att återuppta ditt avsomnade motorcykelintresse och kanske är det då dags att sälja av din bil och istället investera i din drömhoj? Eller har barnen flyttat ut och behovet av familjebilen försvunnit och du vill istället känna fartvinden i ansiktet och friheten som bara en motorcykel kan ge? Då är det läge att investera pengarna från bilen i din favorithobby istället!

Utan krav på att du ska köpa en ny bil, så löser Holmgrens bil dina behov och erbjuder ett marknadsmässigt pris för din bil och du kan till och med göra en värdering online på ditt fordon. Klicka bara in på Holmgrens bil https://www.holmgrensbil.se/, fyll dina uppgifter och du blir kontaktad för en korrekt värdering satt efter just din bil, i ditt skick och med den utrustning du har. När du sålt, kan du sedan med dina pengar i handen välja och vraka i motorcykelutbudet och välja just den motorcykel du vill ha, från valfri handlare eller privatperson. Så vare sig du är ute efter en crossmotorcykel, customhoj, caféracer, offroad, enduro, sport eller touring-motorcykel så är valet ditt.

Holmgrens bil är ett företag med 60 år i branschen som borgar för en trygg affär och finns idag i Blekinge, Småland, Skåne, Östergötland, Närke, Södermanland, Västra Götaland och representerar flera olika varumärken. Du behöver därmed inte vara orolig för din bilaffär så som du kanske skulle vara med en mindre firma med mindre välkänt namn.

Genom att använda en känd bilhandlare, som är van att hantera bilaffären proffesionellt, slipper du oroa dig för ägarbyten och andra osäkerheter och kan lämna affären bakom dig med en trygghet att allt gått rätt till, vilket inte alltid är en självklarhet i dag. Du kan även ofta få hjälp med att lösa eventuella lån som finns kvar på bilen.

Så visst, du kanske kan få ut några kronor till om du väljer att sälja privat, men om du vill ha en säker, trygg och enkel affär, i allt från värdering till själva försäljningen så är det bästa att vända sig till en professionell bilhandlare.

transport-movers