Menu

Snygg i MC kläder och nya bröst med Motiva SverigeNär man kör en MC är det dock mycket viktigt med rätt utrustning, kläder och skydd då man sitter mycket oskyddad. Har man rätt kläder och skydd, minskar risken för allvarlig skada om man skulle falla av sin MC. När man bär MC kläder och är kvinna, vill man ju också se bra ut då de sitter kroppsnära och siluetten av bysten syns. Är man inte nöjd med sin byst, kan man med Motiva Sverige skaffa fin ny byst med kroppssäkra implantat att vara stolt över.

Fina bröst med trygga implantat

Med Motiva Sverige kan man vara trygg om man vill ha fina bröst som ser helt naturliga ut. På Motiva Sverige finner man professionell personal som kan hjälpa till att finna just de implantat man behöver. På hemsidan motiva.health kan man söka efter en passande kirurg och klinik som passar för behovet. På Motiva Sverige blir man erbjuden moderna implantat som är mycket kroppssäkra och sitter stabilt i alla lägen. På Motiva Sverige kan man välja mellan Motiva Round för fyllig övre del av bysten och lagom mjukhet, Ergonomix som imiterar naturliga bröst, eller droppformade Anatomical TrueFixation som följer kroppens naturliga rörelser. Skaffar man sig vackra och naturliga bröst med Motiva Sverige, får man en fin byst att vara nöjd med.

Ny byst i MC-kläder och skydd

Om man inte har köpt sig en MC ännu, finns det många bra tips på olika motorcyklarsom man kan välja på och vilken modell som man tycker passar. När man sedan har köpt sig en snygg MC, är det dags att köpa MC-kläder. Det är viktigt att tänka på att hellre kosta på sig MC-kläder som är godkända och håller en hög kvalitet. Detta för att skydda huden och skelettet samt leder om man skulle ha otur och falla av sin MC. Bra MC-kläder finns i både kraftfull och vattenavvisande anpassad textil, eller som skinnkläder. I MC-kläder blir man snygg om man också som kvinna fått en ny byst genom Motiva Sverige! Tack vare de kroppssäkra implantaten och skickliga kirurgerna man kan finna genom Motiva Sverige, får man en bröst att vara nöjd med och snyggt sittande kläder.

Förutom MC-kläder som skyddar kroppen när man kör en MC, är det obligatoriskt att använda en välsittande MC-hjälm. Man måste även ha speciella handskar för bättre grepp om styrspaken, samt andra skydd. Något som också är mycket viktigt att använd är ett ryggskydd. Ett ryggskydd som är godkänt för MC måste vara CE-märkta för att kunna användas och skydda rätt. En sista detalj att tänka på är att man också kan använda knäskydd och MC-skor som finns både i korta eller långa modeller.

transport-movers